Bourgondisch genieten

écht Heerlyk

Heerlyke bourgondische delicatessen, van pittige oude kazen, droge worsten en versgebrande noten tot heerlijk zoete verwennerijen en smaakvolle speciaalbieren. Welkom in Lunteren en Apeldoorn!

Wij hier staan met een glimlach voor u klaar!


Hoor het gezellige geroezemoes van mensen die in de lunchroom zitten te keuvelen. Loop langs de wand met kazen en laat u helpen om een keuze te maken. Kies een cadeaupakketje uit voor uw jarige nicht, proef een tapashapje of een plakje worst en neem voor vanavond een lekker wijntje mee. Voor welke delicatesse u ook komt, wij staan met een glimlach voor u klaar en adviseren u graag!

Hier kunt u op rekenen bij Heerlyk Delicatessen.

1

Een divers aanbod aan ambachtelijke en hoogwaardige producten.

2

Een verzorgde en schone winkel waar al de heerlykheden mooi gepresenteerd worden.

3

Een goede service, kennis van culinaire zaken en altijd hartelijk contact.

Van harte welkom!

Nienke Brandsen
is uw gastvrouw


Nienke deed ervaring op in een speciaalzaak, volgde (onder andere) een kaascursus en begint binnenkort aan een vinoloog-opleiding. Kortom: ze verdiept zich continu in de wereld van hoogwaardig voedsel, want echte heerlykheden zijn van hoge kwaliteit.

    ‘Heerlyk eten begint bij het aanbieden van kwaliteits producten en goed advies.
    Door goed te luisteren, kan ik klanten helpen om dejuiste keuzes te maken.’

    Kom proeven, ervaren & beleven


    ‘Mijn ideaal? Dat mensen het uitje vinden om naar Heerlyk te gaan. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Daarom zorg ik dat er altijd wat te zien, te proeven of te ervaren is. En dat er tijd is om een praatje te maken!’ Mogen we u binnenkort in onze winkel begroeten?